Huzo

Servicii

Designul Materialelor Imprimate

Va alegeti materialul iar noi va ajutam cu desginul modelelor imprimate si productia acestora

Producție

Ne ocupam de producția materialelor sublimate pana la produsul finit. Designul este imprimat pe hartie de transfer, iar apoi imprimat pe textile.

Produsul finit

Dupa obținerea hartiei imprimate, aceasta trece printr-un calandru de transfer termic permitand imprimarea perfecta a matritelor pe textile.

Capacitatea noastră

Garantat: personalul nostru talentat si dedicat vă va ajuta cu drag pentru gasi solutia optima de sublimare texti!

CEO: Iulian Axinte

Cum lucrăm

Indiferent ca vorbim despre echipamente sportive, articole textile publicitare, articole vestimentare pentru evenimente speciale sau diverse accesorii, posibilitatile prin care puteti avea o imagine autentica, sunt nelimitate. Dorinta expertilor Huzo este de a impacta intr-un mod pozitiv imaginea clientilor care aleg serviciile ce le sunt puse la dispozitie de catre acestia. In stadiul de proiectare, asiguram inclusiv servicii de design grafic in functie de ideea dumneavoastra asupra produsului final. Punem accent pe furnizarea de tesaturi a caror durabilitate in timp sa atinga un nivel ridicat, prin asigurarea calitatii acestora la cele mai inalte standarde. Fiecare detaliu este atent gandit si executat in amanunt, astfel incat conceptul sa devina realitate! Imprimarea textila prin sublimare este o solutie rapida si ofera rezultate deosebite pentru mentinerea unei fidelitati exacte a culorii imprimate pe material. Colaboram cu personal calificat, in ateliere de croitorie si asiguram totodata servicii de transport pentru produsele comandate, indiferent de localitatea in care va aflati. Pe tot parcursul procesului tehnologic va asiguram de transparenta si avem abilitate in a respecta termenele de livrare impuse.

1000
tons of yarn
1000
tons of raw knitted fabric
1000
tons of dyed fabric
1000
tons ready-made clothes
Acest site foloseste module cookie si cere datele tale personale pentru a imbunatati experienta de navigare. This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.