1. Introducere


Iti multumim ca vizitezi site-ul nostru. Cand vizitezi huzo.ro, cand ne contactezi sau cand apelezi la serviciile noastre, ne incredintezi informatiile tale.
Scopul acestei politici de confidentialitate este de a oferi informatii in legatura cu utilizarea, stocarea si transmiterea catre terte parti de catre huzo.ro a datelor cu caracter personal obtinute prin intermediul website-ului https://www.huzo.ro („Site-ul”) si a serviciilor disponibile prin intermediul Site-ului („Serviciile”).


Prin navigarea pe site-ul huzo.ro sau prin contactarea noastra prin formularul de Comanda, declari ca ai fost informat in mod adecvat asupra prelucrarii datelor prin parcurgerea acestui document, denumit „Politica de confidentialitate”.

 

2. Identitatea operatorului si datele de contact


S.C. Huzo S.R.L. in calitate de autor, proprietar, administrator al www.huzo.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest.


Date de contact:

S.C. Huzo S.R.L

Adresa: strada Salcâmilor nr 39-41 (Gențianei), Chiajna, Romania

tel: 0754 866 958 / 0761001888 / 0747 396 993

e-mail: contact@huzo.ro


3. Prelucrarea datelor cu caracter confidential si confidentialitatea acestora


Conform cerintelor (GDPR) Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice și OUG 13/24.04.2012, Huzo.ro poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca acestea sunt furnizate in mod voluntar.

 

S.C. Huzo S.R.L. respecta informatiile confidentiale furnizate de clienti, nu vinde, nu inchiriaza si nu ofera unor terte persoane aceste informatii, decat respectand temeiurile legale. S.C. Huzo S.R.L. solicita nume, adrese de e-mail, nr. de telefon, date de la clientii sai in scopul emiterii documentelor fiscale, finalizarii si livrarii comenzilor.

 

3. Ce fel de informatii colectam?


In momentul accesarii site-ului, utilizatorul este cel care poate decide cantitatea si tipul de date pe care ni le furnizeaza.


4.1. Informatii pe care ni le furnizezi voluntar


In aceasta categorie intra acele informatii furnizate in momentul completarii unui formular, plasarii unei comenzi sau postarii unui comentariu pe blog. Cand se completeaza unul dintre formularele de pe site, ni se furnizeaza in mod voluntar informatiile pe care le prelucram. Aceste informatii inlud numele, prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon si adresa de livrare.


In momentul plasarii unei comenzi, ni se furnizeaza in mod voluntar informatii care includ numele, prenumele, e-mail, numarul de telefon si adresa.

In cazul postarii unui comentariu pe blog, ni se furnizeaza in mod voluntar informatiile utilziatorului: nume si e-mail.
Toate aceste informatii sunt pastrate in conditii de securitate si confidentialitate in baza noastra de date. Nu dezvaluim sau tranferam informatii catre terti, exceptie fac furnizorii de servicii mentionati la punctul 4.6, scopul fiind livrarea produselor la sediul beneficiarului si emiterea facturii fiscale. 


4.2. Informatii pe care le colectam automat


Informatii care includ adresa de IP, sistemul de operare, browser-ul, activitatea de navigare pe site si alte informatii referitoare la modul in care utilizatorul a interactionat cu site-ul sunt colectate prin folosirea de cookie-uri si a altor tehnologii similare (Facebook Pixel). Pentru mai multe informatii referitoare la cookie-urile utilizate de site-ul printcenter.ro, va rugam cititi sectiunea Politica de cookie-uri.

 

Inregistram si salvam adresa IP a computerului dvs. pentru a trimite continutul site-ului web vizitat de dumneavoastra pe computer (de exemplu imagini, texte etc.) (vezi articolul 6 alineatul (1) lit. b GDPR). De asemenea, aceste date sunt procesate si pentru a urmari si identifica orice utilizare abuziva. Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 (1) lit. f GDPR. In acest context, interesul nostru legitim in prelucrarea datelor este de a asigura buna functionare a site-ului nostru web. In situatia in care va procesam datele asa cum este mentionat mai sus, in scopul furnizarii functiilor site-ului nostru, sunteti obligat contractual sa ne puneti la dispozitie aceste date.

 

4.3. Care este temeiul legal pentru prelucrare?

 

Referitor la datele oferite voluntar prin completarea si trimiterea formularelor, prin completarea campurilor obligatorii pentru plasarea unei comenzi sau prin contactarea noastra in orice mod, temeiul legal este reprezentat de urmatoarele articole din  Legea nr. 677/2001 si din din Regulamentul (UE) 679/2016:

– „prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale a operatorului” (art. 5 alin. 2 lit. (c) din Legea nr. 677/2001)

– „prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale care ii revine operatorului” (art. 6 alin. (1) lit. c din Regulamentul (UE) 679/2016)

– „pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de incheierea unui contract” (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).

 

Cu privire la datele pe care ni le oferi voluntar prin postarea comentariilor la articolele de pe blog, temeiul prelucrarii este obligatia noastra legala de a sprijini exercitarea dreptului de informare, dar si interesul nostru legitim de a oferi cititorilor blog-ului transparenta si informare.

 

Atat in conformitate cu cerintele (GDPR) Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice și OUG 13/24.04.2012, consimtamantul tau nu este cerut in situatia in care prelucrarea este necesara pentru efectuarea de demersuri pentru incheierea unui contract, indeplinirea unei obligatii legale sau interesul legitim.

 

In ceea ce priveste datele pe care le colectam in mod automat prin folosirea de cookie-uri sau de tehnologii similare (Facebook Pixel), temeiul pentru prelucrare este consimtamantul.

 

Odata cu accesarea site-ului, va rugam selectati optiunea preferata legata de cookies. Accesand link-ul Setari cookies aveti posibilitatea sa modificarii oricand setarile cookie-urilor.

 

4.4. In ce scopuri colectam datele?

 

Datele cu caracter personal sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de persoana vizata fiind limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate, urmarind astfel sa reducem la minimum datele colectate.

 

Furnizarea datelor este necesara pentru:

 

– facturarea produselor/serviciilor comandate de catre dumneavoastra;

– livrarea produselor/serviciilor comandate;

– rezolvarea anularilor sau plangerilor referitoare la comanda, serviciile sau produsele achizitionate;

– pentru a face demersurile necesare in vederea incheierii unui contract;

– in scop marketing, insa numai in situatia in care ti-ai dat consimtamantul in prealabil.

 

4.5. Cat timp stocam datele?


In vederea realizarii scopurilor sus-mentionate, datele cu caracter personal vor fi prelucrate de catre Huzo.ro pe tot parcursul relatiei contractuale si dupa finalizarea acesteia in vederea conformarii cu obligatiile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile in materia arhivarii.


4.6. Cum dezvaluim informatiile tale?


Nu vom dezvalui informatiile tale catre terte parti, pentru a fi utilizate in propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fara consimtamantul tau. Totusi, cu scopul facturarii produselor/serviciilor comandate si livrarii acestora dezvaluim informatiile tale catre urmatoarele entitati:


• Furnizori de servicii. Putem dezvalui informatiile tale altor companii care ne furnizeaza servicii si actioneaza in calitate de persoane imputernicite, cum ar fi companiile care ne ajuta pentru facturare, firma de curierat care livreaza produsele comandate si firma de IT care asigura mentenanta. Aceste entitati sunt selectate cu o grija deosebita pentru a ne asigura ca indeplinesc cerintele specifice in materie de protectie a datelor cu caracter personal. Aceste entitati au o capacitate limitata de a utiliza informatiile tale in alte scopuri decat cel de a ne furniza servicii;


• Instante de judecata, parchete sau alte autoritati publice pentru a ne conforma legii sau drept raspuns la un procedura legala obligatorie (cum ar fi un mandat de perchezitie sau o hotarare judecatoreasca);


• Altor parti cu consimtamantul sau la instructiunile tale. In afara dezvaluirilor descrise in prezenta Politica de confidentialitate, este posibil sa transmitem informatiile tertilor carora consimti sau soliciti sa efectuam o asemenea dezvaluire.


4.7. Transferam date catre state terte?


In prezent, nu transferam datele tale catre state din afara Uniunii Europene. Daca vom schimba politica, te vom informa in mod corespunzator, iti vom prezenta garantiile aferente si iti vom solicita consimtamantul.

 

4.8. Care sunt drepturile tale?

 

Dreptul la informare – dreptul de a primi informatii detaliate privind activitatile de prelucrare efectuate de Huzo.ro, conform celor prevazute in prezentul document;

 

Dreptul de acces al persoanei vizate 

Persoana vizata are dreptul de a obtine din partea operatorului o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care o privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective. La cerere, aveti dreptul de a obtine informatii de la noi despre datele personale referitoare la dvs. si prelucrate de noi, in masura in care sunt definite in Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016, articolul 15. 

 

Dreptul de retragere a consimtamantului

In cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamant, acesta poate fi retras oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila. 

 

Dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere

Se poate depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal de catre Huzo la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

Dreptul de a te adresa justitiei

Pe langa posibilitatea recunoscuta de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere pentru nerespectarea drepturilor, orice persoana are dreptul sa inainteze o actiune impotriva operatorului si a persoanei imputernicite in fața instantelor pentru repararea prejudiciului cauzat prin prelucrarea ilegala a datelor cu caracter personal.

 

Dreptul la rectificare

Ai dreptul de a obtine de la noi, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc (Articolul 16, Regulament nr. 679 din 27 aprilie 2016). Tinandu-se seama de scopurile in care au fost prelucrate datele, ai dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.

 

Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”)

In cazul în care motivele juridice definite la articolul 17 din Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 se aplica, aveti dreptul la stergerea imediata (“dreptul de a fi uitat”) a datelor cu caracter personal care va privesc.

Motivele juridice includ:
(a) datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor,
(b) s-a retras consimtamantul si nu exista un alt temei juridic pentru prelucrare,
(c) te opui prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea sau (d) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, ai dreptul de a obtine stergerea datelor care te privesc, fara intarzieri nejustificate.

 

Dreptul la restrictionarea prelucrarii


Ai dreptul de a obține din partea noastra restrictionarea prelucrarii intr-una dintre urmatoarele situatii:
(a) contesti exactitatea datelor, pentru o perioada care ne permite sa verificam exactitatea datelor;
(b) prelucrarea este ilegala, iar tu te opui stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
(c) nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar tu ni le soliciti pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
(d) nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar tu ni le soliciti pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
(e) te-ai opus prelucrarii in conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile noastre legitime prevaleaza asupra drepturilor tale.

 

Dreptul la portabilitatea datelor

Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc si pe care ni le-ai furnizat intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea noastra, in cazul în care:


(a) prelucrarea se bazeaza pe consimtamant in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (a) sau al articolului 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR sau pe un contract in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR; si
(b) prelucrarea este efectuata prin mijloace automate.
Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care te privesc sau te afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa

 

Nu ai acest drept in cazul in care decizia:


(a) este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre tine si un operator de date;
(b) este autorizata prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplica operatorului si care prevede, de asemenea, masuri corespunzatoare pentru protejarea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanei vizate; sau
(c) are la baza consimtamantul tau explicit.


Te rugam sa retii urmatoarele:


Perioada de timp: Incercam sa raspundem solicitarilor tare in termen de 30 de zile. Totusi, termenul poate fi prelungit din motive specifice legate de dreptul legal specific sau complexitatea cererii tale.


Restrictionarea accesului: In anumite situatii, este posibil sa nu va putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele tale personale datorita dispozitiilor legale. Daca refuzam cererea ta de acces, te vom informa despre motivul refuzului.


Imposibilitatea de a te indentifica: In unele cazuri, este posibil sa nu putem cauta datele tale personale din cauza identificatorilor pe care ii furnizezi in solicitarea ta. Un exemplu de date cu caracter personal pe care nu le putem consulta atunci cand ne furnizezi numele si adresa de e-mail sunt datele colectate prin cookie-uri de browser.
In astfel de situatii, in cazul in care nu te putem identifica ca persoană vizata, nu suntem in masura sa ne conformam solicitarii tale, cu exceptia cazului in care furnizezi informatii suplimentare care sa permita identificarea.


4.9. Cum iti exerciti drepturile


Clientul poate exercita aceste drepturi prin transmiterea unei cereri scrise, datate si semnate, la sediul Huzo.ro din Ilfov, strada Salcâmilor nr 39-41 (Gențianei), Chiajna, Romania sau prin e-mail pe adresa contact@huzo.ro

Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Cine suntem noi Adresa site-ului nostru web este: https://huzo.ro Ce date personale colectăm și de ce le colectăm Comentarii Când vizitatorii lasă comentarii pe site, colectăm datele afișate în formularul de comentarii, precum și adresa IP a vizitatorului și șirul de agent de utilizator al browserului pentru a ajuta la detectarea spam-ului. Un șir anonim creat de la adresa dvs. de e-mail (numit și hash) poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl utilizați. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului dvs., fotografia dvs. de profil este vizibilă publicului în contextul comentariului dvs. Mass-media Dacă încărcați imagini pe site, ar trebui să evitați să încărcați imagini cu date de locație încorporate (EXIF GPS) incluse. Vizitatorii site-ului web pot descărca și extrage orice date despre locație din imaginile de pe site. Formulare de contact Cookie-uri Dacă lăsați un comentariu pe site-ul nostru, puteți opta pentru salvarea numelui, a adresei de e-mail și a site-ului web în cookie-uri. Acestea sunt pentru comoditatea dumneavoastră, astfel încât să nu fie nevoie să vă completați din nou datele când lăsați un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor dura un an. Dacă vizitați pagina noastră de conectare, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă browserul dumneavoastră acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este eliminat atunci când închideți browserul. Când vă conectați, vom configura și câteva module cookie pentru a vă salva informațiile de conectare și opțiunile de afișare a ecranului. Cookie-urile de conectare durează două zile, iar modulele cookie cu opțiuni de ecran durează un an. Dacă selectați „Ține-mă minte”, autentificarea va persista timp de două săptămâni. Dacă vă deconectați de la contul dvs., cookie-urile de conectare vor fi eliminate. Dacă editați sau publicați un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în browser. Acest cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul postării articolului pe care tocmai l-ați editat. Expiră după 1 zi. Conținut încorporat de pe alte site-uri web Articolele de pe acest site pot include conținut încorporat (de exemplu, videoclipuri, imagini, articole etc.). Conținutul încorporat de pe alte site-uri web se comportă exact în același mod ca și cum vizitatorul ar fi vizitat celălalt site web. Aceste site-uri web pot colecta date despre dvs., pot folosi cookie-uri, pot încorpora urmărire suplimentară de la terți și vă pot monitoriza interacțiunea cu acel conținut încorporat, inclusiv urmărirea interacțiunii dvs. cu conținutul încorporat dacă aveți un cont și sunteți conectat la acel site web. Analytics Cu cine împărtășim datele dvs Cât timp păstrăm datele dumneavoastră Dacă lăsați un comentariu, comentariul și metadatele sale sunt păstrate pe termen nelimitat. Astfel, putem recunoaște și aproba automat orice comentarii ulterioare, în loc să le ținem într-o coadă de moderare. Pentru utilizatorii care se înregistrează pe site-ul nostru web (dacă există), stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale în orice moment (cu excepția faptului că nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii site-urilor web pot vedea și edita acele informații. Ce drepturi aveți asupra datelor dvs Dacă aveți un cont pe acest site sau ați lăsat comentarii, puteți solicita să primiți un fișier exportat cu datele personale pe care le deținem despre dvs., inclusiv orice date pe care ni le-ați furnizat. De asemenea, puteți solicita să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră. Aceasta nu include datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, legale sau de securitate. Unde vă trimitem datele Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spam-ului. Informatia ta de contact Informații suplimentare Cum vă protejăm datele Ce proceduri de încălcare a datelor avem în vigoare De la ce terți primim date Ce luare automată a deciziilor și/sau profilare facem cu datele utilizatorilor Cerințe de dezvăluire a reglementărilor din industrie
Save settings
Cookies settings