Huzo

Despre noi

Play Video

Bine ați venit!

Într-o lume care se afla permanent in schimbare, venim in intampinarea cerintelor clientilor nostri, printr-un concept relativ nou in Romania. Huzo a fost creat pentru a aduce un plus de originalitate si creativitate, echipa noastra de profesionisti avand ca unic scop obtinerea satisfactiei maxime din partea clientilor prin oferirea de servicii inovatoare complete privind personalizarea textilelor si a articolelor vestimentare, utilizand procesul tehnologic de imprimare, cunoscut sub denumirea de sublimare.
 

 

Garantia HUZO

Alege intelept! Alege sa fii unic!

CEO: Iulian Axinte

Huzo, calitatea optimă in sublimare!

Indiferent ca vorbim despre echipamente sportive, articole textile publicitare, articole vestimentare pentru evenimente speciale sau diverse accesorii, posibilitatile prin care puteti avea o imagine autentica, sunt nelimitate.
 
Dorinta expertilor Huzo este de a impacta intr-un mod pozitiv imaginea clientilor care aleg serviciile ce le sunt puse la dispozitie de catre acestia. In stadiul de proiectare, asiguram inclusiv servicii de design grafic in functie de ideea dumneavoastra asupra produsului final.
 
Punem accent pe furnizarea de tesaturi a caror durabilitate in timp sa atinga un nivel ridicat, prin asigurarea calitatii acestora la cele mai inalte standarde. Fiecare detaliu este atent gandit si executat in amanunt, astfel incat conceptul sa devina realitate! Imprimarea textila prin sublimare este o solutie rapida si ofera rezultate deosebite pentru mentinerea unei fidelitati exacte a culorii imprimate pe material. Colaboram cu personal calificat, in ateliere de croitorie si asiguram totodata servicii de transport pentru produsele comandate, indiferent de localitatea in care va aflati. Pe tot parcursul procesului tehnologic va asiguram de transparenta si avem abilitate in a respecta termenele de livrare impuse.
 

Contact

Contactati-ne, cu certitudinea ca putem dezvolta impreuna o imagine de calitate, unic personalizata pentru identitatea marcii dumneavoastra!

Ilfov
Str. Salcamilor 39-41, Chiajna
+40754 866 958
+40761001888 /+40747 396 993
Acest site foloseste module cookie si cere datele tale personale pentru a imbunatati experienta de navigare. This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.